#NamaPeringkatExp.
1King2714.435 M
2Thuanvisa2654.060 M
3Gaza2603.730 M
4Madina2593.714 M
5Judge2503.204 M
6Keko2483.119 M
7Mizuno2432.857 M
8Batamkingz2422.807 M
9King2412.777 M
10Marine2412.775 M
#NamaKuota*
1Alperenbjk20
2Alperenwuw20
3Alperenman20
4Alperenhan20
5Alperenwow20
6Alperenpvp20
7Alperenarn20
8Alperenkrl20
9Alperengot20
10Alperenkng20
* Kuota dikemas kini setiap hari Ahad.

Soalan Lazim

Bagaimana untuk Main

Dagangan Selamat dan Rumah Dagangan

Jika kamu telah temui barang rampasan berharga dan tidak perlukannya, kamu boleh cuba menjualkannya kpd watak lain. Ada dua cara selamat utk tukarkan barang dgn syiling emas: daganan selamat dan rumah dagangan.

Dagangan selamat

Utk menukar barang dgn emas dgn watak yg berdiri berdekatan, pilih "Dagangan Selamat" dari menu "Maklumat" di bawah "Komunikasi". Di sana kamu boleh pilih "Beli" utk beli barang dari watak lain, atau "Jual" barang kpd watak lain.
Klik "Jual", kemudian "Tawaran Baru" utk menjual barang. Kemudian pilih barang yg kamu mahu jual dan senarai semua watak berdekatan kamu akan tertera. Pilih watak yg kamu mahu jual kpd. Sekarang masukkan harga. Watak yg dipilih akan menerima mesej tentang tawaran niaga kamu. Selagi urusan belum selesai, kamu boleh batalkan tawaran kamu. dgn memilih "Batak Tawaran" dgn mengklik barang di senarai "Jual" jika kamu menggunakan telefon sentuh.
Utk menerima tawaran drp watak lain utk kamu, masuk ke "Dagangan Selamat" di bawah "Komunikasi" dan pilih "Beli". Klil "Pilih" utk memilih barang yg ditawarkan kpd kamu. Sekarang kamu boleh pilih samada kamu mahu "Beli" atau "Tolak" barang tawaran.

Rumah Dagangan

Hanya watak premium saja yg boleh menawarkan barang melalui rumah dagangan, tapi kedua-dua watak premium dan percuma boleh membeli barang yg ditawarkan.
Rumah dagangan boleh ditemui di setiap bandar besar dan semuanya saling berhubung. Oleh itu, tawaran kamu boleh dilihat di rumah dagangan semua bandar. Kamu boleh kenalpasti sebuah rumah dagangan dgn mudah melalui tindanan emas di kaunter.

Membeli barang:
Utk membeli barang yg ditawarkan di rumah dagangan, klik "Pilih" dan pilih kategori, cth "Perisai Kepala" jika kamu mencari topi keledar baru. Klik "Pilih" utk melihat-lihat tawaran. Jika kamu mahu beli, klik pada barang tersebut dan semua tawaran yg mengandungi barang itu akan tertera. "Pilih" tawaran yg kamu paling suka. Pada muka seterusnya, kamu boleh tengok stats barang. Jika kamu bersetuju dgn harga, klik "Pasti" utk membeli. Belian hanya boleh dilakukan jika kamu ada emas yg cukup utk membayar harga barang dan ada ruang dlm beg galas kamu.br/]
Menjual Barang:
Utk menjual barang di rumah dagangan, klik "Jual" dan pilih barang dari beg galas kamu yg kamu mahu tawarkan dan masukkan harga. Harga mestilah dalam 1 and 999,999,999 emas. Kamu hanya perlu bayar yuran 1% drp harga jualan tapi sekurang-kurangnya 5 emas utk menawarkan barang di rumah dagangan. Jika kamu tiada emas yg cukup, tawaran tidak dpt dilakukan.
Pada muka surat seterusnya, periksa jika kamu ada menggunakan barang yg betul dan memasukkan harga yg betul. Jika semuanya betul, klik "Pasti". Jika tiada siapa yg membeli tawaran kamu dlm masa 30 hari, barang akan dipadam. Tapi, kamu boleh batalkan jualan bila-bila masa sblm 30 hari tamat utk mengelakkan pemadaman barang.
Utk membatalkan tawaran, pilih "Tawaran Sendiri" semasa berada di rumah dagangan dan klik "Batal". Tapi kamu akan kehilangan yuran yg kamu telah bayar jika kamu membatalkan tawaran.
Watak premium boleh menawarkan sehingga 10 barang pd masa yg sama di rumah dagang. Bila barang kamu telah dijual, kamu akan menerima sepucuk surat.