Soalan Lazim

Soalan berkaitan Bil

Cara pembayaran mana yang boleh diguna?

element 5:
Jika kamu tempah premium melalui eleman 5 rakan pembayaran kami, kamu boleh tempah melalui:

  • Kad Kredit: Elemen 5 menerima Visa, Mastercard, American Express, JCB dan Diners Club. Jika kamu guna cara pembayaran ini, watak kamu akan jadi premium dlm masa 24 jam.
  • PayPal: Pembayaran melalui PayPal hanya boleh menerima USD, EUR, CAD, GBP dan JPY.
  • Wire/Bank Transfer: Maklumat bank yg diperlukan akan dipaparkan kpd kamu di hujung proses tempahan dan dihantar kepada kamu melalui emel. Tempahan melalui bank mungkin mengambil masa sehingga 3 minggu dan caj pindahan bank antarabangsa akan dikenakan.
  • Cek: Cek perlu dihantar melalui surat ke element 5. Mereka menerima wang kiriman dan semua cek perniagaan, peribadi dan tunai.
Bayaran mesti dialamatkan ke element 5, walau cara pembayaran mana sekalipun yg kamu gunakan. Jgn hantar atau pindahkan duit ke CipSoft!

Penjual semula:
Di beberapa begara, pemain ada kemungkinan utk menghubungi penjual semula dan guna cara pembayaran tempatan utk watak premium. Sila hubungi penjual semula berhampiran utk tahu lebih kanjut tentang cara pembayaran. LIhat senarai penjual semula kami di bahagian "Premium" di laman web kami.

Stor App:
Dengan pelanggan iOS dan Android, kamu bolej beli masa premium melalui stor App dalam permainan. Hanya pilih menu premium dan ikut arahan.